Tilaa Pihakirje!

Viikoittain ammattilaisen vinkit

suoraan sähköpostiisi!

Puutarhakoulutusta verkossa

VIP-jäsenyys

 

 

 

Kaipaatko konkreettisia ohjeita pihan hoitotoimiin?

Koetko lehtien, kirjojen ja netin ohjeet usein ristiriitaisiksi ja hankaliksi?

Haluatko oppia luonnonmukaista ja kestävää puutarhan hoitoa?

Koetko pihastressiä ja turhautumista, kun ei aika, voimat ja taidot tahdo millään riittää?

Kaipaisitko toisinaan ihan henkilökohtaista neuvontaa pihapulmiisi?  

 

Kun liityt nyt Auringontähden VIP-asiakkaaksi, autan sinua kädestä pitäen selättämään nämä ongelmat!

 

VIP-asiakkuuden ydin on Pihakirje. Se ei ole mikään tarjouskirje, jonka tarkoitus on vain saada sinut ostamaan tuotteitamme ja palvelujamme. Sen ensisijainen tarkoitus on auttaa sinua oivaltamaan, löytämään uusia ideoita ja toimimaan pihallasi kestävästi ja siitä nauttien. 

Teen paljon työtä, että jokainen kirje olisi merkityksellinen ja toisi oikeasti apua pihapulmien kanssa kamppaileville. Ne sisältävät konkreettisia ohjeita, ohjaavat sinua tiedon lähteille ja löydät niistä esimerkkejä, joitka auttavat sinua ymmärtämään pihaasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toki kerron myös ajankohtaiset kuulumiset puutarhalta, tarjoukset ja uutuudet. Ja tarjoan sinulle välillä myös uutuuksia testattavaksi ja kommentoitavaksi.

VIP-asiakkaana saat pääsyn myös blogin Kirjastoon, jossa käytössäsi on jatkuvasti laajeneva materiaaliaineisto oppaita, linkkejä, työvälineitä ja kursseja pihan hoitoasi helpottamaan.

Olet vippinä ystäväni, jota haluan auttaa nauttimaan pihastasi, parvekkeestasi tai mökistäsi enemmän, helpommin ja monipuolisemmin. Oli se Sinun puutarhasi sitten pieni ikkunatarha kerrostalossa tai hehtaarien arboretum, haluan olla vierelläsi sitä rakentamassa, hoitamassa ja onnistumassa.

Käytettävissäsi on henkilökohtainen puutarhuri, joka todella haluaa auttaa ja neuvoa sinua. Tavoitat minut milloin vain helposti ja nopeasti vastaamalla viikkokirjeeseen. 

VIP-asiakkaana pääset mukaan myös Facebookista löytyvään ikiomaan ryhmäämme Auringon Tahtiin Tarhurit!

 

"Tottakai haluan saada viikottain hyviä vinkkejä ja ideoita pihanhoitoon!